19 Μαΐου, 2024

Βάλε το mini chat στο site σου δωρεάν

Κάνε το καλύτερο δώρο στο site σου αλλα κυρίως στους επισκέπτες σου.Βάλε αυτό το mini chat στο site σου και δώσε νέα πνοή στον ιστότοπο σου.

Δώσε κίνητρο στους επικέπτες του site σου

Βάλε αυτο το mini chat στον ιστότοπο σου και αύξησε το ενδιαφέρον των επισκεπτών σου.Δωσε τους το κίνητρο να επανέρχονται στον ιστότοπο σου.Θα αδειοδοτήσουμε το mini chat για τον ιστότοπο σου δωρεάν.

Σου το παρέχουμε εντελώς δωρεάν

Στείλε μας το όνομα του ιστότοπου σου για να αδειοδοτήσουμε δωρεάν και να μπορει να εμφανίζετε το box στον ιστότοπο σου.Στείλε στο info@chat-room.gr  Δεν γίνεται πουθενά αναφορά σε εμας.Μόνο ο κόσμος φαίνεται που συνομιλεί.

Εύκολη και απλή ενσωμάτωση

Η ενσωμάτωση είναι πανεύκολη και αν δεν εχεις καθόλου γνώσεις θα σε καθοδηγήσουμε εμείς.Το box μπορεί να ενσωματωθεί σε όποιο σημείο του ιστότοπου σου θέλεις και προσαρμόζετε αυτόματα.Μπορείς να το βάλεις και στα δεξιά σε κάθετη μορφή.

Συνομιλία μέσα απο τον ιστότοπο σου

Οι επισκπετες σου θα μπορούν να γράφουν και να συνομιλούν μέσα από τον δικό σου ιστότοπο.Θα είναι μια πολύ ωραία υπηρεσία για τους επισκέπτες του site σου.

Προσαρμογή σύμφωνα με την εμφάνιση του ιστοτόπου σου

Εάν θέλεις τα χρώματα του box να ταιρίαζουν και να συνδυάζονται με τα χρώματα της εμφάνισης του ιστότοπου σου μπορούμε να το κάνουμε αυτό για σένα εντελώς δωρεάν.

Το εχουν βάλει πολλοί ιστότοποι

Ηδη 23 ιστότοποι απο την ελλάδα εχουν βάλει το Mini chat  και είναι πολύ ευχαριστημένοι.Οι επισκέτες τους βρίσκουν λόγο να καθήσουν περισσότερο κάνοντας μιά εύκολη συνομιλία με αγνώστους

Δώσε ζωή στον ιστότοπο σου

One thought on “Βάλε το mini chat στο site σου δωρεάν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *